Spara Meddelande
 

Captcha Bild


Norrman, illusionisten, gycklaren ( ): Vafalls!

Anders Österbenet!

Vi måste bli bättre på att hålla kontakten. Det var länge sen vi hördes! Hoppas allt är bra med dig och familjen!

Hälsningar Magnus Norrman, krigskamrat av Guds nåde


lördag, 05 maj 2018
Susanne Rydeström ( ): Kenzo Rottis Överaktiv

Hej Anders;

Har försökt nå dig på tfn flera ggr men inget svar.Jag har en Rottweiler som jag behöver hjälp med. Han är en snäll och glad hund men överaktiv. Det är fler än jag som påstår det.

Skulle uppskatta om du vill kontakta mig , vi känner igen varandra sedan tidigare. Bla,annat från formtoppen. Jag är också mamma till Tim Rydeström.

Mvh Susanne Rydeström

Mobilnr 0733392485


måndag, 03 oktober 2016
Maj-Lis o Bengt Åkesson ( ): Grundkurs

Vi har nu avslutat kursen tillsammans med springern Asta. Det har gått förvånansvärt snabbt att lära in nya moment och vi är mycket nöjda. Alla instruktörerna är väldigt skickliga på att uppfatta de misstag man gör med hunden. Teorilektionerna har också varit mycket givande och vi har fått ökad förståelse för hur hundar tänker och fungerar. Nu följer vardagen då vi måste fortsätta träningen och försöka vara konsekventa. Vi kommer att sakna Anders pipiga röst och festliga danser!


torsdag, 28 april 2016
Krystoffer Ceglinski ( ): Grundkurs

Avslutade precis den fantastisk kurs som ägare till hunden Nelly. Man märker direct på hunden att den vill jobba, lysna och göra saker mer korrekt än innan. Nelly tycker som ägarna att det är rolig att närvaro på planen med andra och titta och lysnar på oss mycket bättre än innan. Mycket tack Anders, Mickael och Ninna för den tid Ni läggde på oss och Nelly.


onsdag, 27 april 2016
Camilla Holmgren ( ): hundkurs

Tack för en väldigt givande kurs! Jag gick grundkursen i vintras med min hund Texas.

Michael kom hem till oss för en privatlektion innan kursen började. Jag fick bra verktyg att använda, både på privatlektionen och kursen. Jag litar nu helt på min fantastiska hund och på mig själv! Jag har rekommenderat kursen och/eller privatlektion till alla jag känner. Man behöver alltid lära nytt!

Mvh Camilla och Texas 


fredag, 22 april 2016
 
Powered by Phoca Guestbook